PLAN B

Black Lemon Design vine in intimpinarea clientilor care cauta un proiect profesionist de design interior sau peisagistica din Cluj Napoca sau Dej dar nu numai (proiectele noastre sunt din toata tara chiar si din strainatate) cu un nou mod de abordare a proiectelor de design interior sau peisagistica sub denumirea de "PLAN B", care presupune in primul rand reducerea costurilor de proiectare la jumatate. Pentru mai multe informatii despre eacest plan va stam la dispozitie la numerele de telefon si e-mailul din sectiunea contact.

Suntem o echipa tanara formata din designeri de interior si arhitecti peisageri cu studii superioare de specialitate , licentiati in design interior (Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca , sectia Design ) si peisagistica ( Universitatea de Stiite Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca , sectia Peisagistica ) cu un inalt simt artistic si practic. Abordam o apropiere cooperanta dezvoltand conceptul designului impreuna cu clientii nostri. Suntem bucurosi sa va ajutam cu sfaturi si la procurarea materialelor, a mobilei si a plantelor.

Noi ne adresam celor care sunt capabili sa simta emotia transmisa de arta . Aceasta emotie include senzorialitate, afectivitate si inteligenta. Limbajul nostru se compune din forme, materiale si lumina ca sa putem comunica ganduri, senzatii si sentimente.

Va ascultam cerintele si ideile, le absorbim si interpretam apoi le transformam in spatii reale de design interior si peisagistica cu un minim de timp si griji in bugetul alocat.

Ne propunem ca avangarda sa fie una din semintele nostre. Privim prin perspectiva spatiilor interioare si exterioare cu un inalt grad de personalitate.